Blogin esittely

Mökkihöperön blogi kertoo Mökki Gallerian toiminnasta Kaarinan Rauhalinnassa. Mökki Galleria on taidegalleria, jonka taitelilija Sibel Kantola perusti Kaarinaan vuonna 2017. Galleria toimii 1800-luvun alun mökissä keskellä kuvankaunista, puhdasta Suomen luontoa.

Mökkihöperön jutut kertovat gallerian tapahtumista, sattumuksista, mielenkiintoisista ihmisistä, jne. Meille tärkeitä asioita ovat taide ja tiede, luonto, slow life, paikallisuus, historia, sadut, mielikuvitus, yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys.

Blogi kuvaa sitä, miltä maailma näyttää mökkihöperön näkökulmasta – pienen mökin ikkunasta Kaarinan Rauhalinnassa. Pienen Rauhalinnan kautta haluamme peilata isompia ilmiöitä elämässä. Blogi kommentoi siis muitakin kuin juuri galleriassa tapahtuneita asioita. Mökki Gallerian toiminnassa kurkotamme kauas, mutta ponnistamme paikallisuudesta. Pieni on suurta!

Mökki Galleria haluaa edistää yhteistyötä eri toimijoiden välillä niin Kaarinassa kuin laajemminkin. Blogin teksteistä vastaa Mökki Gallerian tiedottaja Kirsi Linnamäki. Myös kaupallinen yhteistyö on mahdollista. Jos sinulla on blogiin liittyvä yhteistyöidea, voit ottaa minuun yhteyttä spostitse kirsi.linnamaki@gmail.com