Tarinatapaamisia Mökki Galleriassa

Mökki Galleria kerää talteen ihmisten muistoja ja kokemuksia Rauhalinnan alueesta Kaarinassa ja tekee tarinoista kauniin kuvakirjan.

Mökki Galleria sijaitsee Kaarinan Rauhalinnassa, osoitteessa Iso-Rauhalinnantie 5. Talo tunnettiin ennen Aallon mökkinä, kunnes Sibel ja Jussi Kantola kunnostivat mökin ja muuttivat sen taidegalleriaksi ja tapahtumapaikaksi vuonna 2017.

Mökki on viihtyisä ja mummolamainen paikka, missä aika pysähtyy. Galleristi Sibel Kantola saa kaikki tuntemaan olonsa kotoisaksi, ja stressi ja jännitys unohtuvat! Mökissä erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten on helppo tavata.

Tarinatapaamisten idea on tuoda yhteen alueen uusia ja vanhoja asukkaita, Rauhalinnassa aikaisemmin työskennelleitä ihmisiä tai sieltä esimerkiksi elämänkumppaninsa löytäneitä. Tapaamisissa voi kertoa muistoja, kokemuksia, kommelluksia tai esimerkiksi hauskoja tai riipaisevia sattumuksia Rauhalinnasta.

Kuvakirja Rauhalinnan tarinoista

Mökki Galleria kerää tarinoita Rauhalinnasta myöhemmin julkaistavaa, kuvitettua tarinakirjaa varten. Kuvakirjan toimittamisesta vastaa Kirsi Linnamäki. Rauhalinnan tarina- ja kirjahankkeessa ovat mukana myös Ritva Mutanen Kaarina-seurasta ja Lea Heinonen-Eerola Kaarinan oppaista. Tarinatapaamisten emäntä on galleristi Sibel Kantola.

Tarinoitasi odottavat Kirsi, Ritva, mökin emäntä Sibel ja Lea, tässä mökin aurinkoisella seinustalla. (Kuva Paul Krispijn)

Keräämme yleisöltä myös tarinoihin liittyviä kuvia. Tarinatapaamisten lisäksi projektissa on mahdollista tehdä henkilökohtaisia haastatteluja. Kaarinan kaupunki tukee tarinatapaamisia.

Tarinatapaamiset Mökki Galleriassa

ke 16.9.2020 klo 18-20
ke 14.10.2020 klo 18-20
ke 18.11.2020 klo 18-20

Paikka: Mökki Galleria (Iso-Rauhalinnantie 5, 20780 Kaarina)

Hinta: maksuton, kahvi- ja teetarjoilu

Ilmoittautuminen: galleristi Sibel Kantola, p. 044 306 1970, sposti: sib(at)mokkigalleria.fi

Huom! Tapahtumien osallistujamäärä on rajattu. Siksi pyydämme osallistujilta ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa!

Tarinatapaamisissa erityistä huomioitavaa

Koronatilanteen vuoksi olemme varovaisia Mökki Galleriassa ja huomioimme turvavälit ja hygienian. Osallistujamäärä on rajattu.

Liikuntaesteisiä pyydämme ottamaan etukäteen yhteyttä galleristi Sibel Kantolaan p. 044 306 1970, jotta pystymme varmistamaan asiakkaiden mukavan ja turvallisen saapumisen Mökki Galleriaan.