Näyttelyt

2017
Heinäkuu-Elokuu     Jaana Nyrhinen – “Läheisyys”

Syyskuu                      Paul Krispijn – “Intuitive Interface”

Lokakuu                     Jaana Kotamäki- “Luonnon siveltimellä”

Marraskuu                Sergei Arhipov – “Lumipalloja myynnissä”

2018
Tammikuu                Mari Tolvanen ja Anni Kyla

Helmikuu                  Saija Hairo

Maaliskuu                 Miika Nyyssönen

Huhtikuu                   Tulossa…

 

Mökki Galleria tarjoaa näyttelytilaa uniikissa miljöössä Kaarinassa

Mökki Galleria on heinäkuussa 2017 avattu galleria Kaarinassa. Talo on museoviraston suojelema 1800-luvun rakennus. Galleria sijaitsee vain kilometrin päässä Kaarinan keskustasta, Kaarinan Rauhalinnassa. Galleriassa on myynnissä myös uniikkeja taidekäsitöitä.

Avajaisten kunniaksi Mökki Galleria tarjoaa nyt taiteliljoille näyttelytilaa maksutta, toukokuuhun 2018 asti! Näyttelyaika on yksi kalenterikuukausi. Galleria pidättää 30% provision myydyistä tuotteista.

Mökki Galleria on persoonallinen ja kaunis näyttelytila. Töiden ripustus onnistuu helposti kiskojen avulla, ja kohdevalaistus on erinomainen. Hälytysjärjestelmä varmistaa turvallisuuden. Taiteilijalla on lisäksi hyvä olla vakuutus omille töilleen. Taiteilija vastaa näyttelynsä avajaisista ja mainoksista. Mökki Galleria tiedottaa myös tapahtumista mm. gallerian fb-sivujen kautta.

Mökkiä kunnostettiin kahden vuoden ajan museoviraston valvonnassa. Galleristi, turkkilaistaustainen kuvataiteilija-graafikko Sibel Kantola halusi tehdä mökistä tilan, jossa tyylit ja aikakaudet kohtaavat. Nyt Mökki Galleria toivottaa Sinut ja erilaiset uniikit näyttelyt tervetulleiksi! Tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot: galleristi Sibel Kantola 044 306 1970