Missä olemme

AUKIOLOAJAT  

KE-PE 12-17

LA 12-15

PYSÄKÖINTI 

Mökki Gallerian pihalle ei saa ajaa autolla (Kaarinan kaupungin teknisen lautakunnan päätös 12.5.2020). Pysäköintialueelta on noin 100 metrin kävelymatka mökille.

Pysäköi autosi 

  • P1 gallerian pysäköintialueelle (Rauhalinnantie 1)
  • P2 galleristi Sibel Kantolan kotipihalle (Aallonmökinkuja 6)
  • huom! mökin pihalle ei saa ajaa autolla, ja pysäköinti alueella on sallittu vain liikennemerkkien mukaan

Näin turvaamme kaikkien turvallisuuden alueella. Mökki Galleria haluaa kunnioittaa naapurien rauhaa, ainutlaatuista kulttuurimaisemaa ja kaikkien viihtymistä Rauhalinnassa.

Esteetön pääsy galleriaan: Teemme kaikkemme, jotta teidän tulonne galleriaan olisi mahdollisimman esteetön. Jos saapumisessanne mökkiin on haasteita, pyydämme teitä soittamaan galleristi Sibel Kantolalle (044 3061970), niin me autamme mielellämme!


Sydämellisesti tervetuloa!

Huom! Iso-Rauhalinnantie on kevyen liikenteen väylä, siksi tiellä on ajokielto.

TULO-OHJEET

Autolla: Reitti Kaarinan keskustasta löytyy täältä. Gallerian parkkipaikka on Rauhalinnantiellä. Parkkipaikalta on pieni kävelymatka mökille. Mökki sijaitsee kevyen liikenteen väylän varrella (Iso-Rauhalinnantie, ajokielto).

Bussilla Mökki Galleriaan pääsee Turusta Piikkiöön menevillä busseilla (seutulinjat 701-709), aikataulut. Turun Vanha Suurtorilla on pysäkki. Jää bussista pois ensimmäisellä pysäkillä Saaristotien risteyksen jälkeen. Pysäkiltä on 300 metrin kävelymatka Mökki Galleriaan.

YHTEYSTIEDOT  

Galleristi Sibel Kantola p. 044 306 1970, belgrafik (@) gmail.com

Käyntiosoite: Rauhalinnantie 5, 20780 Kaarina

Postiosoite: Aallonmökinkuja 6, 20780 Kaarina

Video: Minna Aalto (Dakinia)


Leave a Reply