Yhteystiedot

AUKIOLOAJAT  

Avoinna ti-pe 10-16

PYSÄKÖINTI 

Pysäköinti Mökki Gallerian asiakkaille on Rauhalinnantiellä (kts. kartta). Jos parkkipaikka on täynnä, voit jättää autosi kadun varteen kuvan osittamalla tavalla.

drawingmap
Huom! Iso-Rauhalinnantie on kevyen liikenteen väylä, siksi tiellä on ajokielto.

TULO-OHJEET

Autolla: Reitti Kaarinan keskustasta löytyy täältä. Gallerian parkkipaikka on Rauhalinnantiellä. Parkkipaikalta on pieni kävelymatka mökille. Mökki sijaitsee kevyen liikenteen väylän varrella (Iso-Rauhalinnantie, ajokielto).

Bussilla Mökki Galleriaan pääsee Turusta Piikkiöön menevillä busseilla (seutulinjat 701-709), aikataulut. Turun keskustassa pysäkki on Eerikinkadulla, vastapäätä Wiklund-tavarataloa. Jää bussista pois ensimmäisellä pysäkillä Saaristotien risteyksen jälkeen. Pysäkiltä on 300 metrin kävelymatka Mökki Galleriaan.

YHTEYSTIEDOT  

Galleristi Sibel Kantola p. 044 306 1970, sib@mokkigalleria.fi

Käyntiosoite: Iso-Rauhalinnantie 5, 20780 Kaarina

Postiosoite: Aallonmökinkuja 6, 20780 Kaarina

Mökki Gallerian pihalle ei saa ajaa autolla, vaan auto jätetään parkkipaikalle Rauhalinnantielle (Kaarinan kaupungin teknisen lautakunnan päätös 12.5.2020). Näin turvaamme kaikkien turvallisuuden alueella. Parkkipaikalta on noin 100 metrin kävelymatka mökille. Mökki Galleria haluaa vaalia Rauhalinnan ainutlaatuista kulttuurimaisemaa ja kaikkien viihtymistä alueella.
Teemme myös kaikkemme, jotta teidän tulonne galleriaan olisi mahdollisimman esteetön. Jos saapumisessanne mökkiin on haasteita, pyydämme teitä soittamaan galleristi Sibel Kantolalle (044 3061970), niin me autamme mielellämme!
Sydämellisesti tervetuloa!

Video: Minna Aalto (Dakinia)


Leave a Reply