Hurja seikkailu lapsille Taikametsässä

trollskogens äventyr 2
Matias (Martina Laine) ja Tor (Carmela Johansson) Taikametsässä. Kuva Katrine Johansson.

Blogtext på svenska här

Mökki Galleria tarjoaa lapsille interaktiivisen, kaksikielisen teatteriretken Taikametsän seikkailut – Trollskogens äventyr sunnuntaina 9.9.2018 klo 11 ja klo 13. Esitys on osa Mökki Gallerian perhetapahtuman ohjelmaa 9.9. Teatteriretki toteutetaan ulkona, pienessä metsikössä Mökki Gallerian vieressä.

Autetaan Matiasta selviytymään suomeksi ja ruotsiksi

Esityksessä katsojat lähtevät ihan oikeasti Matias Maahisen kanssa sieniretkelle Taikametsään! Lapset auttavat Matiasta ja hänen uutta ystäväänsä Pörriä etsimään metsästä sieniä ja hyödyllisiä kasveja, voittamaan esteet ja löytämään oikeat sanat suomeksi ja ruotsiksi. Ystävyydessä on voimaa!

Esitys on interaktiivinen ja sopii myös kielikylvyksi. Metsäretkellä puhutaan sekä suomea että ruotsia, mutta esityksen seuraaminen ei edellytä ruotsin kielen osaamista. Esityksen pituus on noin 40 minuuttia ja se soveltuu 4-8 -vuotiaille lapsille. Kaikki lapsiosallistujat saavat myös mukaansa Taikametsän seikkailuvihon, jossa on hauskoja puuhatehtäviä.  

trollskogens äventyr 6
trollskogens äventyr 3
trollskogens äventyr 1
pörri tutkii
pörri nauraa
Matias ja hänen uusi ystävänsä Tor kokevat jännittäviä juttuja Taikametsässä. Kuvat Katrine Johansson

Taikametsän ihmeellinen luonto

Esitys pohjautuu kirjaan ”Matias Maahisen ja Pörri Peikon seikkailut, Taikametsän mörkö” (Aurinkokustannus 2017). Kirjan on kirjoittanut turkulainen kirjailija Ian Bowie, ja kuvituksesta vastaa Mökki Gallerian galleristi, kaarinalainen Sibel Kantola. Kirjan taianomainen kuvitus on syntynyt Sibelin ateljeessa Mökki Galleriassa. Katso kirjan esittelyvideo….

Teatteriesitys on Mökki Gallerian ja Sagametsä-työryhmän ensimmäinen yhteistyö. Sagametsä-työryhmässa työskentelevät teatteri-ilmaisun ohjaajat Tove Lipponen ja Carmela Johansson sekä sosionomi/lastentarhanopettaja Martina Laine. Esitystä ovat tukeneet Svenska Kulturfonden ja Stiftelsen Martha och Albin Löfgrens kulturfond.

Teatteriretki on osa Mökki Gallerian perhetapahtuman ohjelmaa su 9.9.2018. Perhetapahtumapäivänä Mökki Galleriassa ja sen pihalla tapahtuu kaikenlaista jännää!

Lähde Matiaksen mukaan hurjaan seikkailuun Taikametsään! 

Esitys: Taikametsän seikkailut – Trollskogens äventyr
Aika: su 9.9.2018 klo 11.00 ja klo 13.00 (säävaraus)
Paikka: Mökki Galleria, Iso-Rauhalinnantie 5, 20780 Kaarina (noin 1 km Kaarinan keskustasta)
Liput ennakkovarauksella: 10 e/lapsi, yksi aikuinen lapsen seurassa ilmaiseksi. Esitykseen mahtuu 10 lasta, joten kannattaa varata liput ennakkoon.

Kesto: noin 40 min
Huomioitavaa: Esitys on ulkona metsässä, joten huomioi sopivat kengät ja vaatteet!

Lisätiedot ja lippuvaraukset: Carmela Johansson/ Työryhmä Sagametsä, carmela.johansson@gmail.com, p. 040 7047 399

Huomioi pysäköinti: Mökki Gallerian parkkipaikka on Iso-Rauhalinnantiellä. Mökki sijaitsee kevyen liikenteen väylän varrella, joten parkkipaikalta on lyhyt kävelymatka galleriaan. Jos parkkipaikka on täynnä, voit jättää autosi Voivalantien varteen. Tulo-ohje Mökki Galleriaan

One thought on “Hurja seikkailu lapsille Taikametsässä

  1. Pingback: Kirjaimet puhuivat kaupunginkirjastossa – Mökki Galleria

Leave a Reply