Sibel Kantola vieraili Kuusiston Taidekartanossa

Sibel ja yleisöä Kuusiston Taidekartanon pihalla.

Galleristi Sibel Kantola vieraili Kuusiston Taidekartanon lastentapahtumassa su 21.7.2019. Sibel esitteli kuvittamiaan kirjoja How You Got Name ja Taikametsän mörkö. Kirjojen tarinat on kirjoittanut Turussa asuva britti, kirjailija Ian Bowie.

Sibel on tehnyt kuvat kirjoihin Mökki Gallerian taikatunnelmassa.

Sää suosi tapahtumaa Kuusiston Taidekartanossa. Oli kaunis hellepäivä, ja Sibelin esittelypöytä oli katettu ulos. Kaikki olivat hyvällä tuulella hienon nukketeatteriesityksen jälkeen!

Sibel kertoi lapsille jännittäviä juttuja taikasienistä, sarvitiikeristä, metsän möröstä, kirjaimia etsivästä velhosta jne. Pöydälle oli katettu sateenkaari erivärisistä puukynistä. Lapsille oli värityskuvia taikasienistä ja kirjan hahmoista.

Taidekartanon huikean kaunis miljöö tarjosi erinomaisen ympäristön tälle tapahtumalle! Oli mukava tehdä yhteistyötä Kuusiston Taidekartanon ja sen toiminnasta vastaavan Merja Markkulan kanssa. Mökki Galleria on mielellään mukana tällaisessa paikallisessa yhteistyössä ja verkottumisessa jatkossakin!

Teksti ja kuvat: Kirsi Linnamäki

Leave a Reply