Taikaleipuri Marika kävi Mökki Galleriassa

Taikaleipuri Marika Tähkäpää kävi Mökki Galleriassa! Hän teki ainutlaatuisia leivonnaisia heinäkuun pop up -kahvilaamme. Vai mitä mieltä olette näistä gluteenittomista ja maidottomista leivonnaisista, jotka on tehty vain Mökki Galleriaa varten? Marikan suussasulavat ja kauniit leivonnaiset menivät kuin kuumille kiville!

Pop up -kahvilan aikaan Mökki Galleria oli poikkeuksellisesti auki myös viikonloppuna. Kesän helle toi aivan omanlaisensa tunnelman myös Aallonmäelle. Oli niin mukavaa tavata Mökki Gallerian ystäviä ja tehdä myös uusia tuttavuuksia. Pop up -kahvila onnistui fantastisesti taikaleipuri Marika Tähkäpään ansiosta!

Kotitalousopettaja Marika Tähkäpää ja hänen leivonnaisiaan.

Marika Tähkäpää on Mökki Gallerian rakas naapuri, yksi kantakävijöistä. Hän on ammatiltaan kotitalousopettaja ja opettaa yläkoulun lisäksi kansalaisopiston ruoanlaittokursseilla. Leivonnaiset olivat siis hyvin paikallisesti tuotettuja.

Marikan upeat leivonnaiset ovat hyvä esimerkki siitä, millaista yhteistyötä Mökki Galleria synnyttää. Ihmiset tulevat jo itse omine ideoineen ja kysyvät, voisimmeko toteuttaa heidän ideansa yhdessä Mökki Galleriassa. Mahtavaa yhteisöllisyyttä! Yksi Mökki Gallerian tavoitteista onkin tukea paikalliskulttuuria ja luoda uudenlaista yhteisöllisyyttä.

Galleristi Sibel Kantola ja hänen vintiltä löytyneitä maalauksiaan.

Pop up -kahvilaa reunustivat galleristi Sibel Kantolan eri puolilla maailmaa syntyneet jännittävät työt. Teoksiin liittyviä tarinoita voi kuulla Sibeliltä. Sibelin työt ovat galleriassa esillä vielä torstaihin (1.8.) asti, joten tervetuloa!

Teksti: Kirsi Linnamäki

Kuvat: Sibel Kantola ja Marika Tähkäpää

Leave a Reply